جلد 12، شماره 46 - ( بهار و تابستان 1402 )                   شماره 46 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Download citation:
Send citation to:

Gordani Y, Ejdehakosh A, sedighi S. Integration of artificial intelligence chatbots in English language teaching and their impact on students' speaking skills and achievement motivation. Journal title 2023; 12 (46)
URL: http://erj.khu.ac.ir/article-1-1379-fa.html
گردانی یحیی، اژدهاکش اسما، صدیقی سمیرا. ادغام چت ربات های هوش مصنوعی در تدریس زبان انگلیسی و تاثیر آنها بر مهارت گفتاری و انگیزه پیشرفت زبان آموزان. عنوان نشریه. 1402; 12 (46)

URL: http://erj.khu.ac.ir/article-1-1379-fa.html

دانشگاه سلمان فارسی کازرون
چکیده:   (568 مشاهده)
هدف از پژوهش حاضر، بررسی تأثیر روش تدریس با ادغام چت ربات های هوش مصنوعی بر مهارت گفتاری، انگیزه پیشرفت و نگرش فراگیران زبان انگلیسی درباره یادگیری آن به عنوان زبان دوم است. جامعه آماری تحقیق شامل 60 نفر فراگیر زبان انگلیسی می‌باشد که در سال تحصیلی 1402 -1400 در دانشگاه سلمان فارسی کازرون مشغول به تحصیل بودند. نمونه مورد مطالعه به روش تصادفی ساده و انتصاب تصادفی به دو گروه آزمایش و کنترل تقسیم شدند. روش تحقیق، روش آزمایشی با طرح پیش آزمون-پس‌آزمون با گروه کنترل می‌باشد. در ابتدا پیش آزمون سطح زبان انگلیسی از هر دو گروه گرفته شد و در ادامه به مدت 15 هفته گروه آزمایش تحت تدریس با روش ادغام چت ربات الکسا[1] که یک چت ربات مکالمه زبان انگلیسی می باشد وگروه کنترل در همان مدت با روش سنتی با همان معلم و کتاب آموزشی مورد تدریس قرار گرفتند. در پایان دوره‌ی آموزشی پس‌آزمون مهارت گفتاری و انگیزه پیشرفت زبان انگلیسی از هر دوگروه به عمل آمد. آزمون تی و تحلیل واریانس چندگانه برای تجزیه و تحلیل ابزار و داده‌ها بکار رفت. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده‌ها نشان داد که روش تدریس با ادغام چت ربات در بهبود قابل توجه مهارت گفتاری، انگیزه‌ی پیشرفت و همچنین نگرش فراگیران در مورد یادگیری زبان انگلیسی موثر است. نتایج مورد بحث قرار گرفته و پیشنهادهایی برای مطالعات بیشتر مطرح شده اند.

[1] Alexa

نوع مطالعه: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: تكنولوژي آموزشي
دریافت: 1402/9/27 | پذیرش: 1402/12/12 | انتشار: 1402/12/12

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

بازنشر اطلاعات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه پژوهش‌های تربیتی می باشد.